بانک رفاه

جزئیات قیمت اقلام خوراکی در تیر ۱۴۰۰

 از مرکز آمار ایران؛ در گروه نان و غلات، اقلام “رشته آش” با ۳،۴ درصد، “شیرینی خشک” با ۳.۲ درصد و “ماکارونی” با ۱.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام “مرغ ماشینی” با ۴،۲ درصد، ” گوشت گاو یا گوساله” با ۱.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه ” گوشت گوسفند” با ۰.۶ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ ماشینی” با ۱۱،۶ درصد، “روغن مایع” با ۳.۴ درصد و “ماست پاستوریزه” با ۲.۸ درصد بوده است. همچنین در این گروه “روغن نباتی جامد” با ۲.۶ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “هندوانه” با ۱۳ درصد و “خربزه” با ۱۰،۷ درصد می‌باشد. همچنین در این گروه “لیموترش” با ۱۴.۶ درصد و “موز” با ۷.۲ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پیاز” با ۱۴ درصد، “خیار” با ۱۰،۳ درصد و “هویج فرنگی” با ۱۰.۲ درصد می‌باشد. همچنین در این گروه “گوجه فرنگی” با ۱.۰ درصد و “سیب زمینی” با ۰.۹ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “نوشابه گازدار” با ۷،۹ درصد و “شکر” با ۴.۹ درصد می‌باشد.
نمایش بیشتر

بهاره صفاری

سردبیر دنیای بانک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا